Asiantunteva lakimies Leppävirralla

Asianajotoimistosta ratkaisut niin pieniin kuin suuriinkin lakiasioihin

Asianajotoimisto Antti Mikkola palvelee yksityisiä henkilöitä ja yrityksiä kaikenlaisissa lainopillista apua vaativissa asioissa. Asiantunteva lakimies on hyvä ottaa mukaan jo tapauksen alkuvaiheessa, jotta asiat sujuvat juridisesti oikein alusta lähtien. Lakimies paitsi puolustaa oikeuksiasi, myös toimii tukena ja apuna läpi koko oikeusprosessin. Toimipisteeni sijaitsee Leppävirralla, mutta palvelualueeseeni lukeutuvat myös ympäristökunnat, kuten Varkaus ja Joroinen. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää tarvitsemistasi lakipalveluista.

Palveluihini kuuluvat:

  • yksityishenkilöiden ja yritysten lainopilliset asiat
  • perhe- ja perintöoikeusasiat (mm. avioehto, avioero, elatusasiat, testamentti, perunkirjoitus, perinnönjako)
  • sopimusoikeus, esim. irtaimen ja kiinteistöjen luovutuskirjat. Toimin julkisena kaupanvahvistajana.
  • rikos- ja riita-asiat

Lakipalveluiden hinta

Lakipalveluista perittävä palkkio pohjautuu aina toimeksiannon työmäärään, tehtävän laajuuteen sekä vaativuuteen. Pääasiallinen laskutusperusteeni on tuntiveloitus, ja tarkempia hintatietoja saat ottamalla suoraan minuun yhteyttä. Annan aina hinta-arvion palveluistani etukäteen, jos asiakas niin toivoo.

Oikeusturvavakuutus ja julkinen oikeusapu pienituloisille

Vastuullinen lakimies ajaa asiakkaansa etua kaikissa tilanteissa. Selvitän tarvittaessa, korvaako oikeusturvavakuutus asiakkaan oikeudenkäyntikuluja tai onko asiakas oikeutettu valtion oikeusapuun; pienituloisilla yksityishenkilöillä on tietyin edellytyksin mahdollisuus saada julkista oikeusapua, joka tarkoittaa sitä, että valtio maksaa palkkion kokonaan tai osittain.